Karvaiset selfiekynnet ovat juuri niin kummallisia, kuin miltä ne kuulostavat!

Erilaiset kynsitrendit ovat ottaneet vallan Instagramista. Viimeisimpänä trendinä olivat vaginakynnet, jotka jakoivat mielipiteitä toden teolla. Tällä kertaa esittelyssä ovat karvaiset selfiekynnet!

Oletko kenties etsinyt kynsitrendiä, joka saa päät kääntymään? Tässä se on! Katseet kääntyvät sinuun takuulla, joko syystä tai toisesta. Oli se syy sitten positiivinen tai negatiivinen.


Dain Yoon, korealainen “visuaalisen illuusion taiteilija”, jolla on lähes 200 000 Intagram seuraajaa, kehitti nämä kynnet. Hänet tunnetaan oudoista kehotaiteista, tosin tämä viimeisin taitaa olla kaikista oudoin tähän mennessä. Hän on maalannut viisi erilaista selfietä itsestään kynsiinsä (ja kaikilla kasvoilla on erilainen ilme), ja tämän lisäksi lisännyt hieman hiuksia kynsiin tehdäkseen kasvoista elävämmät.

Tämäkin tyyli on jakanut mielipiteitä suhteellisen paljon, ja osa sanoo, että tämä on aivan karmivaa eikä ikinä haluaisi kynsiinsä mitään vastaavaa. Toiset taas ovat valtavan lumoutuneita tästä kekseliäästä tavasta. Haluaisitko sinä kokeilla jotain vastaavaa kynsiisi? Katso kuva alta ja jaa kavereille! Tägää kaverit, jotka olisivat tämän puolesta!

Osallistu keskusteluun