Lähde:Youtube


Joulupukki narahti ylinopeudesta – poliisi lähetti huomautuksen Korvatunturille.

Näyttää siltä, että joulupukilla oli tänä jouluna kova kiire. Kyllähän me kaikki ymmärrämme, että koko maailman lapsien luona vierailu yhden yön aikana tekee tiukkaa, etenkin silloin jos porot ovat ottaneet joulun vapaaksi.

Joulupukki on tänä jouluna joutunut tyytymään meidän taviksien tavoin autoiluun porokyydin sijaan. Poliisin ylinopeuskamera nimittäin kuvasi joulupukin kaahailemassa Helsingissä ihan tavallisessa Volkswagenissa. Partapukki toivottavasti kuitenkin pääsi lasten luokse ajoissa ja turvallisesti.


Tämä kuva jaettiin Twitterissä Helsingin Poliisin ylikomisario Dennis Patersteinin toimesta. Ylikomisario kuitenkin päätti päästää pukin varoituksella, ja poliisi lähettikin Korvatunturille huomautuksen. Kirjeessä kiiteltiin pukkia lahjojen jaosta, mutta huomautettiin, että kamera kuvasi pukin kaahailemassa peräti 4 kertaa. Pukki ajoi onneksi alle sakkorajan, joten sakkoa ei lähtenyt Korvatunturille, mutta poliisi pyysi pukkia ajelemaan varovaisemmin ensi vuonna, ja ihmetteli, missä pukin porot tänä vuonna olivat. Toivottavasti pukki käyttää eni vuonna taas porokyytiä, niin hän ehtii lasten luo ajoissa ilman ylinopeutta.

”Joulupukki kuvautti itsensä useita kertoja jouluaaton kiireissä. Lähetämme huomautuksen Korvatunturille. #Helsinki #liikenne”

Osallistu keskusteluun