Lähde:Youtube


Nyt se on todistettu: suklaa ja punaviini nuorentavat!

Tutkijat ovat hiljattain tehneet erittäin mielenkiintoisia tutkimuksia, jotka ovat hyviä uutisia suklaan ja viinin ystäville. Monen vuoden ajan on spekuloitu suklaan ja viinin terveysvaikutuksista, ja nyt se on vihdoin varmistettu!

Turkijat väittävät, että suklaa ja punaviini ovat nuorena pysymisen salaisuus. He ovat tehneet tutkimuksia, joissa he testaavat suklaan ja viinin vaikutuksia ihmisen soluihin. Tutkijat sanovat, että ikääntyessämme DNA-solumme menettävät suojaavia aineita, jotka toimivat kuten muoviset kärjet kengännauhojen päässä.


Tutkijat käyttivät tutkimuksissaan aineita, joita on saatavissa punaviinissä ja tummassa suklaassa. Nämä aineet sisältävät paljon flavonoideja, jotka tunnetaan niiden antioksidanttisista ja anti-inflammatorisista vaikutuksistaan. Tutkimuksissa huomattiin, että nämä ainesosat saavat ihmisten ikääntyvät solut näyttämäänja käyttäytymään nuorten solujen tavoin. Nyt se on siis todistettu: tumma suklaa ja punaviini edistävät terveyttä!

Tämä on hieno uutinen punaviinin ja suklaan ystäville, ja nyt on hyvä syy varastoida punaviiniä ja tummaa suklaata kaappiin. Raja kuitenkin kaikessa, nimittäin punaviinin kulutus tulisi maksimoida lasiin päivässä ja tumman suklaan 30 grammaan.

Osallistu keskusteluun