Lähde:Youtube


”Helkkarin vahvasta kahvista” tehtiin papanoita – kokeilisitko?

Jos olet kahvin ystävä, tässä tulee mitä uskomattomin lahja, joka on takuulla vertaansa vailla. Monet luottavat kahvin voimaan etenkin aamuisin, sillä kofeiini herättää meidät kaikki melkoisen hienolla potkulla. Kofeiiniin turvaudutaan yleensä joko kahvin tai vaikka vihreän teen voimin, mutta tässä tulee toinen tapa, joka saattaa olla monille hyvin mieluinen!

Firebox on yllättänyt meidät jo hyvin monella tavalla. Jos et keksi mitään hienoja lahjoja ystävillesi ja perheellesi, ei hätää, nimittäin Fireboxiin voi luottaa. Fireboxista olemme löytäneet esimerkiksi oman naaman kokoisia ja näköisiä tikkareita, yksisarvisen ”kakkaa” eli vaahtokarkkeja, väriä vaihtavaa merenneitoteetä ja vaikka mitä muuta.


Tällä kertaa kahvin ystäville on tarjolla ”helkkarin vahvaa kahvia” suklaapapanoiden muodossa. Tämä 200 gramman purkki sisältää kofeiinipitoista herkkua, joka antaa kokeilijoiden mukaan ”pehmeän” kofeiinipotkun (paitsi, jos syöt koko purkin kerrallaan). Tämä purkki maksaa noin 13 dollaria. Tässä on todellakin hieno lahja kahvin ystäville.

Kenelle sinä ostaisit tällaisen lahjaksi? Jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun