Lähde:Youtube


Mallia haukutiin rumaksi lapsena – katso, miltä hän näyttää nyt!

Olet varmasti tutustunut ilmiöön ”ruma ankanpoikanen”? Ihmisestä sanotaan hänen olevaal ruma ankanpoikanen silloin, kun hän kasvaa kauniiksi tai komeaksi ihmiseksi aikuisiällä. Tällaisia rumia ankanpoikaisa eivät ole vain monet tavikset, vaan jopa huippumallit!

Vielä kehittymisiässä olevista lapsista ei ikinä tiedä, millaiseen kukkaan he puhkeavat aikuistuessaan. Lais Ribeiro on 24-vuotias Victoria’s Secretin malli, joka ei tosiaan kasvanut ympäristössä, joka ennusti hänestä tulevan yksi maailman ihailluimmista malleista.


Lais kasvoi Brasilian slummeissa. Nuorena häntä haukuttiin rumaksi, sillä hän oli laiha ja hänen kasvonsa eivät vielä olleet kauniin mallin kasvot. Lais kuitenkin huomattiin mallitoimiston toimesta hänen ollessaan 18-vuotias yhden lapsen äiti. Brasiliassa kuitenkin arvostettiin kurvikkuutta, joten hänet usein laitettiin runwayn sijaan jakamaan flyereita.

Nyt 24-vuotias malli kävelee maailman kunnioitetuimpia actwalkeja paitsi Victorian enkeleille, myös Louis Vuittonille, Chanelille ja muille suurille brändeille ja nimille. Koskaan ei tiedä, mitä tulevaisuus pitää sisällään!

Katso upeat kuvat Laisista alta!

Osallistu keskusteluun