Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Spaghettikastikkeen unohtuneet ainekset johtivat viiden miljoonan lottovoittoon

Joskus se vaan on hyvin pienestä kiinni!

Loton päävoitto on ehdottomasti yksi asia, josta hyvin pitkälti jokainen unelmoi joskus. Vaikka sanotaankin, että raha ei tuo onnea, olisi se varmasti monen talouteen erittäin tervetullut lisäys.

John Lewis on 56-vuotias mies, jota lykästi hiljattain lotossa. Hän kertoo, että oli valmistamassa perheensä reseptin mukaista spaghettikastiketta, kunnes huomasi, että siitä puuttui sieniä.


Tästä syystä Lewsin oli pakko lähteä kauppaan ostamaan puuttuvat raaka-aineet. Maksettuaan sienet sai hän vaihtorahoja takaisin kymmenen dollarin edestä, jotka hän päätti käyttää lottoamiseen. New Yorkissa asuva Lewis kertoo, ettei juurikaan koskaan lottoa, mutta tällä kertaa hän päätti tehdä niin.

Kyseinen teko kannatti, sillä Lewis onnistui voittamaan lotosta viisi miljoonaa dollaria. Voitonmaksun hän kertoo sopineensa siten, että hänelle maksetaan joka vuosi 172 068 dollaria.

Mies kertoo, että aikoo tukea perheenjäseniään sairaanhoitolaskujen maksamisen muodossa, mutta muita suunnitelmia hänellä ei vielä toistaiseksi ole.

Onnelliset voittajat

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun