Lähde:Youtube


Lego-fani avasi teemaravintolan, jossa tarjoillaan Legon mallisia burgereita!

Legoista on nautittu jo vuosikymmenien ajan. Tanskalainen Lego avasi ovensa jo vuonna 1949, ja siitä saakka lapset ovat leikkineet Legoilla ja aikuiset astuneet niiden päälle. Aina Legon alkuajoista asti on sanottu, ettei Legoja tule syödä – mutta tällä kertaa se on tehty mahdolliseksi.

Erilaisia ravintoloita erilaisilla teemoilla avautuu jatkuvasti. Olemme esimerkiksi näneet pesukarhukavilan, yksisarviskahvilan ja vessaravintolan. Tällä kertaa tutustumme Lego-ravintolaan.


Jergs Correa avasi hiljattain Filippiineillä Bring Burger -nimisen ravintolan, jossa tarjoillaan hampurilaisia. Mutta ei kuitenkaan mitä tahansa hampurilaisia, vaan Legon mallisia sellaisia. Koko ravintolassa on Lego -teema ja etenkin lapset rakastavat tätä ravintolaa. Voisi kuvitella, ettei lapsilla takuulla ole mitään syömisvaikeuksia tässä hauskassa ravintolassa! Burgerien väliin saa normaalisti pihvin ja salaattia, tai jopa juustomakaroonia ja karamellisipulia.

Ravintola on noussut hyvin lyhyessä ajassa suureen suosioon. Katso alla olevasta kuvasta, millaisia herkkuja tässä huimassa ravintolassa tarjoillaan! Ehkä on aika matkustaa Filippiineihin kokeilemaan, miltä nämä burgerit maistuvat?

Osallistu keskusteluun