Lähde:Youtube

LÄHDEBored Panda

Lapsi käyttäytyi huonosti koulussa – äiti rankaisi mitä uskomattomimmalla tavalla!

Koulussa yksi suurimmisa ongelmista lasten keskuudessa on kiusaaminen. Money kärsivät kiusatuksi tulemisesta ja siitä on tullut maailmanlaajuinen ongelma. Tällä kertaa erään kiusaajan äiti teki uskomattoman teon ja rankaisi tytärtään mitä mielikuvituksellisimmalla tavalla.

Amanda Mitchellin tytär oli käyttäytynyt koulussa hyvin huonosti. Hän kiusasi toisia lapsia ja puhui opettajista pahaa ja oli hyvin epäkunnioittava ja laiska. Amanda sai tämän tietoonsa eikä aikonut antaa tyttärensä luistella pois ilman rangaistusta. Hän rankaisi tytärtään tavalla, joka on nykyajan teinille ehkä pahin mahdollinen.


Amanda kertoi Facebookissa, että hänen tyttärensä on käyttäytynyt suoraan sanottuna kuin per**reikä. Hän päätti siis rangaista tyttöään tavalla, jolla yhteiskunta rangaitsee heitä, jotka eivät pelaa sääntöjen mukaan: hän laittoi tyttärensä uskomattomaan kotiarestiin. Hän otti tyttärensä huoneesta pois kaiken. Aivan kaiken. Hän jätti tytölle lakanat, yhden tyynyn ja yhden vaatekerran. Elektroniikka ja kaikki muu tulee ansaita takaisin. Tytön pitää kirjoittaa 50 kertaa muutamia eri lauseita, kuten ”olen ystävällinen kaikille” ja ”en syytä muita omista vioistani”.

Amanda on saanut erilaisia mielipiteitä tästä rangaistuksesta. Mitä mieltä sinä olet?

Osallistu keskusteluun