Lähde:Youtube


Elävältä haudattu lapsi pelastettiin – 20 vuotta myöhemmin hän tapaa pelastajansa. Lue uskomaton tarina!

Matthew Whitaker on onnekas. Hän on elossa. Tämä ei todellakaan ollut itsestäänselvää 20 vuotta sitten, jolloin Matthewin äiti oli hylännyt tämän tien varteen. Nainen oli haudannut pienen vauvansa vajaa puoli metriä syvään hautaan siniseen pyyhkeeseen kiedottuna.

Vuonna 1998 Azita Milanian oli lenkillä Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Yksi Azitan koirista nuuski hautaa, jolloin nainen luuli koiran löytäneen eläimen. Kun hän tarkasteli sitä lähemmin, hän huomasi haudassa olevan pienen vauvan. Hän soitti hätänumeroon, mutta tuloksetta.


Tällöin hän juoksi autotielle vauvan kanssa ja viittoi ohikulkijan luokseen, joka ajoi lapsen ja Azitan sairaalaan. Ajomatkalla Azitan puhdistaessa poikaa liasta, vauva lakkasi itkemästä ja tarttui Azitaa ranteesta kiinni. Tämä oli hyvin tunteikas kokemus naiselle, joka jätti lapsen sairaalaan. Lapsi sai adoptoivan perheen ja eli hyvää elämää 20 vuotta. Nyt Ryan Seacrest on onnistunut löytämään Azitan ja yhdistämään nämä kaksi.

Matthewilla ei ollut mitään tietoa tästä tarinasta ennen kuin vasta hiljattain. Matthew löysi tällä kertaa Azitan, kuten Azita löysi Matthewin 20 vuotta sitten.

Azita on onnessaan saatuaan nähdä, millaiseksi mieheksi Matthew oli kasvanut.

Osallistu keskusteluun