Lähde:Youtube

LÄHDEUnilad

Eläintarha nimeää torakan exäsi mukaan ja syöttää sen mangustille.

Ystävänpäivä ei ole kaikille se mukavin päivä vuodesta. Etenkin silloin, jos oaa murua ei ole kainalossa, niin tällöin voi olla ikävää katsella muiden lääppimistä. Eräs eläintarha keksi kuitenkin todella nerokkaan tavan viettää ystävänpäivää – nyt saat nimetä torakan exäsi mukaan ja syöttää sen mangustille.

Teksasilainen eläintarha antoi ihmisille mahdollisuuden nimetä torkaan exän mukaan ja syöttää sen mangustille. Eläintarha nimeää torakan puolestasi ja syöttää sen kohta näille afrikkalaisille villieläimille. Eläintarha mainostaa kampanjaa nimellä ”Quit Bugging Me!” ja kehotti ihmisiä nimeämään torakan sellaisen ihmisen mukaan, joka ansaitsisi elää muutaman minuutin torakkana.


He lupaavat myös julkaista exien nimet omilla sosiaalisen median kanavillaan. Tämä oli siis kuin voodoota, mutta ilman taikatemppuja ja kuumia neuloja. Tämä oli takuulla melkoisen upea tapa monille viettää ystävänpäivää! Toivottavasti kenellekään ei tullut turhan paha mieli moisesta.

Eräs australialainen eläintarha veti samanlaisen tempauksen, mutta lupasi nimetä sen sijaan käärmeen exän mukaan. Melkoista hulluttelua!

Olisitko itse nimennyt torakan exäsi mukaan?

Osallistu keskusteluun