Lähde:Youtube


Tämä 6-vuotias poika on pelastanut jo yli 800 koiraa – katso sydäntälämmittävä video!

Yhdysvalloissa on hyvin paljon koiria, joita hylätään kaduille ja metsiin. Omistajat jättävät koiransa heitteille siksi, ettei heillä ole enää varaa pitää koiria tai he eivät voi tai halua pitää niitä enää. Sen sijaan, että he etsisivät koiralleen uuden kodin, he jättävät koirat heitteille.

Onneksi Yhdysvalloissa on myös monia eläinsuojia, joihin otetaan heitteille jätettyjä koiria ja niille etsitään uusi koti. Jos koira ei saa kotia, monia koiria kohtaa kuolemantuomio. Tämä poika on kuitenkin itse pelastanut jo yli 800 koiraa.


Kaikki alkoi siitä, kun poika näki adoptoitavia koiria PetSmart -eläintarvikeliikkeen ulkopuolella. Hän halusi auttaa niitä, ja pojan äiti keksikin hienon tavan auttaa koiria adoptoimatta itse enää lisää niitä. He alkoivat käydä eläinsuojissa leikkimässä koirien kanssa ja kuvaamassa videoita. Kuvatut videot auttoivat osoittamaan ihmisille, että koirat ovat hyväkäytöksisiä. Lisäksi poika ja hänen äitinsä tuovat omalla suurella autollaan koiria Teksasin eläinsuojasta – jossa koirilla on adoptioaikaa vain viikko, ennen kuin ne lopetetaan – Washingtoniin. Siellä ne saavat uuden kodin.

Tämä on melkoinen suoritus vain 6-vuotiaalta pojalta! Katso sydäntälämmittävä video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun