Lähde:Youtube


Lehmät avustivat pidätyksessä – nainen jäi kiinni huumeista lehmien ansiosta!

Kuka sanoo, että lehmät eivät ole viisaita eläimiä? Lehmät ovat hyvinkin suloisia otuksia, joita hyvin monet maanviljelijät pitävät maatiloillaan. Lehmiä on jo vuosisatojen ajan käytetty paitsi maidon, juuston ja muiden maitotuotteiden tarpeisiin, myös lihana ruokapöydässä. Tällä kertaa lehmät avustivat ihmisiä ihan uudella tasolla.

Eräänä maanantai-iltana Yhdysvaltojen Floridassa varastettu valkoinen maasturi kaahasi karkuun poliiseilta. Poliisit jahtasivat kolmea epäiltyä, jotka olivat kyseisessä autossa. Poliisi sai auton kaahattua pois tieltä, ja auto törmäsi viereiselle pellolle. Yksi epäillyistä jäi kiinni koirien ansiosta ja toinen ei poistunut autosta. Kolmas kuitenkin juoksi kohti lehmälaidunta.


Lehmät eivät kuitenkaan pitäneet tästä lainkaan, vaan ne ottivat jalat alleen ja alkoivat jahdata 46-vuotiasta Jenniferiä, jota epäiltiin huumeiden hallussapidosta. Poliisin työ helpottui huimasti, sillä vauhkoontunut lehmälauma jahtasi Jenniferin laitumen aidalle asti, jossa poliisi odotti avosylin naista. Nainen pidätettiin ja on tällä hetkellä putkassa odottamassa oikeudenkäyntiä.

Tässä on varmasti hatunnosto paikoillaan lehmille!

Osallistu keskusteluun