Lähde:Youtube

LÄHDEUnilad

Koira sai potkut CIA:n palveluksesta – muut hommat kiinnostivat enemmän

Joskus oikean työpaikan löytäminen on hyvin vaikeaa.

Eri sivustoilla kirjoitetaan toisiaan sankarikoirista, jotka pelastavat ihmisiä raunioista tai tekevät suuria huumelöydöksiä. Kaikki koirat eivät kuitenkaan ole syntyneet sankareiksi ja heistä ei juurikaan kirjoitella.

Kuten ihmisillä, niin myös eläimilläkin, sen oikean työn löytyminen ei aina ole itsestäänselvyys. Tämän pääsi kokemaan CIA:n palveluksessa ollut labradorinnoutaja nimeltä Lulu.


Kun Lulu oli pentu, hänet otettiin mukaan tärkeään CIA:n koulutusohjelmaan, jossa Lulusta oli tarkoitus tulla pommikoira, joka etsii pommeja.

Pian koulutuksen alkamisen jälkeen kuitenkin selvisi, että Lulua ei juurikaan pommien haistelu kiinnostanut, vaikka hänen motivaatiotaan yritettiin herätellä erilaisilla herkuilla. Herkut kyllä kelpasi, mutta pommien nuuhkiminen ei niinkään.

Kouluttava taho reagoi onneksi tähän nopeasti ja he päättivät adoptoida Lulun häntä rakastavaan perheeseen, jossa hänen ei tarvitse etsiä pommeja. Nykyään Lulu leikkii perheen lasten sekä perheessä olevan toisen labradorinnoutajan kanssa. Toisinaan hän haistelee perheen takapihalla vierailevia oravia ja jäniksiä.

1. ”Olisko niitä herkkuja?” 

2. Lulu uudessa perheessä ja uudessa seurassa.

Osallistu keskusteluun