Lähde:Youtube


Ariana Grande matkii kuuluisia laulajia – uskomaton esitys!

Monet tuntevat Ariana Granden, sillä tällä nuorella neitokaisella on monta albumia täynnä uskomattomia hittejä. Ariana on kuitenkin tullut tutuksi myö siitä, että hän osaa imitoida toisia laulajia mitä uskomattomimmalla tarkkuudella. Voisi melkein luulla, että toiset laulajat ovat lainanneet Arianan ääntä!

Tällä alla olevalla videolla näemme klipin Jimmy Fallonin The Tonight Show’sta, jossa esiintyy Ariana Grande. Heidän tarkoituksenaan on valita satunnaisesti laulaja ja laulu, jota he matkivat. Arianan kohdalle sattuu ensin Britney Spears, sitten Christina Aguilera ja lopuksi vielä laululintu Celine Dion.

Ariana matkii näitä laulajia uskomattomalla tarkkuudella, ja jos emme näkisi, että laulaja on Ariana, voisimme luulla näiden julkkisten itse laulavan videolla. Jimmykin laulaa pari laulua, ja hänen kohdalleen osuvat muun muassa kappale “Cheerleader” sekä artisti Sting. Jimmynkään suoritus ei ole lainkaan hullumpi, vaikka Ariana vie kyllä voiton! Ariana on melkoisen taidokas nuori laulaja.

- ILMOITUS -


Katso mieletön video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun