Lähde:Youtube


Venäjällä pidetään kasvoille läpsimisen mestaruudet!

Itärajan toisella puolella ollaan jo moneen otteeseen nähty vaikka minkälaisia harrastuksia ja kommervenkkejä. Olemme esimerkiksi nähneet, kuinka Venjällä sidotaan halko auton renkaan paikalle. Rajan toisella puolella sattuu ja tapahtuu myös monilla muilla saroilla, nimittäin tällä kertaa näemme kasvoille läpsimisen mestaruudet.

Kasvoille läpsimisen mestaruudet pidetään vuonna 2019 Siperiassa. Tällä kisalla on jopa sponsori, eräänlainen proteiinijauhe tai muu vastaava, nimeltään GeneticLab Nutrition. Kyseessä on siis varsin virallinen kilpailu. Tällä alla olevalla videolla näemmekin, että kuinka kisa etenee, emmekä voi olla nostamatta kulmakarvojamme moiselle touhulle.

Tällä videolla näemme nimittäin, kuinka kasvoille läpsimisen kilpailu toimii. Kaksi miestä istuvat pöydän vastakkaisilla puolilla ja läpsivät toisiaan vuorotellen kasvoille. Näemme pariin otteeseen melkoisen jämäkän läpsäytyksen. Eräs mies jopa kaatuu niille sijoilleen läpsäytyksen voimasta. Emme voi olla miettimättä, että miten moinen kummallinen kisa oikein sai alkunsa.

- ILMOITUS -


Emme suosittele kokeilemaan tätä kotona, on nimittäin niin kummallista meininkiä.

Katso hupaisa video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun