Lähde:Youtube


Tässäpä rehellinen legginsmainos! Katso, kuinka Nike mainostaa uusia legginsejään!

Kaikki naiset rakastavat legginsejä. Legginsejä pidetään jalassa urheillessa ja rentoutuessa. Eikä se ole ihmekään, sillä ovathan legginsit hyvin mukavat ja sopivat mihin tahansa käyttöön. Jotkut sanovat, etteivät legginsit ole housuja, mutta se näyttää riippuvan legginseistä itsestään.

Nike on urheiluvaatemerkki, joka on ottanut vallan koko maailmasta. Nike tekee todella uskomattomia ja laadukkaita vaatteita, ja nyt se on keksinyt hyvin hulvattoman tavan mainostaa uusia legginsejään. Saturday Night Live otti tästä kaiken ilon irti.


Video alkaa normaalilla tavalla: kaksi naista urheilevat ja motivoivat katsojia. Kunnes ruutuun ilmestyy tavallinen nainen, joka löhöää sohvalla. Legginsejä voi videon mukaan käyttää kaikkeen, kuten urheiluu, sekä siihen, mitä naiset oikeasti tekevät legginsit jalassaan: loikoavat sohvalla ja ottavat päikkärit. Legginsit kestävät jopa kovaa lämpötilaa, kuten esimerkiksi peiton ja läppärin omassa sylissä. Nämä legginsit siis sopivat niin urheiluun kuin päikkäreillekin!

Tämä video saa sinutkin takuulla nauramaan! Katso hulvaton video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun