Lähde:Youtube


Suuri nallekarhu näytti kiusaajilleen – nalle lähti salille!

Oletko koskaan miettinyt, että mitä ihmettä jättisuurella nallekarhulla voi tehdä? Tai nallepuvulla? Pääseehän sillä Halloween-juhliin, mutta onko puvulle enää sitten käyttöä? Tämä kaveri on keksinyt melkoisen hauskan idean!

Tällä videolla näemme hauskan, koomisen tarinan nallesta, joka videon alussa jakaa ilmaisia haleja vastaantulijoille. Ilkeät jalkapallon pelaajat kuitenkin tuuppasivat nalleraukan maahan. He eivät uskoneet, että Nallesta olisi futiksen pelaajaksi ollenkaan. Nalle ei kuitenkaan moisesta kiusaamisesta välitä, vaan päätti näyttää kiusaajilleen. Nalle lähti siis salille, ja kasvatti lihaksiaan kyykyillä ja köydellä.


Kun lihakset olivat pullistuneet, nalle näytti jalkapalloilijoille, että kuka kentän kingi oikein onkaan! Ja hienosti näyttikin – nyt on nallekin iloinen. Tämä nalle on saanut jo monta sataa tuhatta näyttökertaa Youtubessa, ja se on jopa avannut oman Instagram-tilinsä @TheGiantBear, jossa se näyttää taitojaan monella saralla. Tämä suuri Nalle osaa jopa skeitata ja olla romattinen ystävänpäivän aikaan.

Katso koominen video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun