Lähde:Youtube


”Kuoleman komeetta” pyyhkäisee Maan ohi Halloweenin tienoilla – katso kuva!

Avaruudessa tapahtuu vaikka mitä kummallisia asioita. Emme tietenkään pysy ihan kaiken perässä, mutta NASA ainakin tutkii melkoisella vauhdilla avaruudessa tapahtuvia kummia asioita. Tällä kertaa näemme ”kuoleman komeetan”, joka palaa takaisin kohti Maata. 

Kuoleman komeetta, tai toisin sanoen 2015 TB145 tai ”The Great Pumpkin”, pyyhkäisi maapallon ohi vuonna 2015 Halloweenin aikoihin. Tämän uskomattoman nimensä se sai paitsi siksi, että se viiletti maapallon ohi Halloweenin aikaan, myös siksi, että se näyttää aivan pääkallolta.


Tämä komeetta palaa nyt 3 vuotta myöhemmin ohittamaan maapallon marraskuun 11. päivä. Asiantuntijat sanovat, ettei komeetasta ole mitään vaaraa elämällemme Maan pinnalla, mutta voimme ihastella kummallista komeettaa Halloweenin jälkeen taas uudestaan.

Hassua on se, että tätä komeettaa sanotaan myös kuolleeksi komeetaksi. Se nimittäin heijastaa valoa 6%, mikä on saman verran kuin uusi asfaltti. Se on siis melko tumma, mutta silti valoisampi kuin monet muut komeetat, jotka yleensä heijastavat valoa 3-5%.

Katso kuva alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun