Lähde:Youtube


Mies vei vasikan roadtripille pelastaakseen sen silmät – katso hellyyttävä tarina!

Maailmassa on todella hyviä ihmisiä! Olemme tavanneet aikaisemmin naisen, joka lähti roadtripille koiransa kanssa, mutta tällä kertaa tapaamme kaverin, joka lähti tien päälle vasikka autossaan.

Dan on eläinsuojan omistaja. Eräänä päivänä hänelle tuotiin huomaan vasikka, jolla oli vaikeuksia kävellä. Dan kuitenkin huomasi pian, että vasikalla oli ongelmia silmiensä kanssa. Mies vei vasikan eläinlääkärille, joka sanoi, että Mike-vasikka tulee sokeutumaan.


Dan ei halunnut hyväksyä sitä, vaan etsi eläinlääkärin, joka suostuisi leikkaukseen, jolla oli 25% onnistumismahdollisuus. Dan löysikin eläinlääkärin Kaliforniasta. Tämä tarkoitti sitä, että Danin piti pakata vasikka pakunsa kyytiin ja ajaa koko maan poikki Kaliforniaan saakka.

Mies kuitenkin halusi todella pelastaa vasikan, joten he lähtivät matkaan. Dan sanoo kokemuksen olleen uskomaton, ja että he molemmat todella nauttivat matkasta. Valitettavasti Mike sokeutui, sillä leikkaus ei auttanut pientä vasikkaa. Mike sai kuitenkin elämänsä parhaat hetket Danin kanssa matkaillessaan! Mike-vasikka koki koko USA:n kaikilla aisteillaan.

Katso hellyyttävä video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun