Lähde:Youtube


Jos Uranuksessa voisi käydä, et viihtyisi siellä kauaa – planeetalla nimittäin haisee pierulle!

Avaruus on kiehtova asia ja monet ovatkin kiinnostuneet sen rajattomista mahdollisuuksista ja tutkimattomista kolkista. Monet avaruusharrastajat tutkivat planeettoja ja tähtiä. NASA tutkii kaikkea avaruudessa tapahtuvaa.

Galaksissamme on paljon vastaamattomia kysymyksiä. Joihinkin kysymyksiin ei koskaan varmaankaan tulla saamaan vastauksia, sillä ulkoavaruus ei sovi ihmisille. Nyt on kuitenkin selvitetty (tai spekuloitu) Uranuksesta jotain, mikä ei tosiaan miellytä monia.


Uranuksessa on kylmä, joten se ei tue ihmiselämää. Lisäksi planeetalla ei ole vettä eikä tarpeeksi happea, jotta ihmiset voisivat käydä tai elää siellä. Tiedemiehet ovat kuitenkin selvittäneet, että Uranuksessa on paljon metaania ja ammoniakkia. Kylmyys on jopa jäädyttänyt metaanipilviä. Tämä tarkoittaa toisin sanoen sitä, että jos Uranusta voisi käydä nuuhkimassa, siellä todennäköisesti haisisi pierulta ja virtsalta. UR-anus saa todellakin aivan uuden merkityksen, kun tämän pienen tiedonmurusen tietää.

Jotta tutkijat voisivat vahvistaa tämän, heidän pitäisi tuoda Uranuksesta Maahan jotain näytteitä. Sitä ei ole kuitenkaan vielä tehty.

Osallistu keskusteluun