Nainen tekee uuden maailmanennätyksen – pyörittää 180 hulavannetta!

Maailma on täynnä mitä uskomattomimpia ennätyksiä, ja Guinnessin Maailmanennätysten kirja onkin tallettanut niistä mahtavimmat. Monet ennätykset ovat uskomatomia, toiset hauskoja ja osa suorastaan taikuutta. Mihin kategoriaan laittaisit tämän?

Hulavanteet nousivat suureen suosioon 50-luvulla, vaikka niillä alunperin leikittiin jo antiikin ajan Kreikassa. Hulavanteet eivät siis suinkaan ole mikään uusi lelu. Yksi vanhimmista leluista hulavanteen lisäksi on jojo, joka myös on antiikin Kreikasta tuttu. Nykyään vanteen on valmistettu muovista, mutta ennen aikaan ne valmistettiin rottingista tai pajusta.


Marawa -niminen losangelesilainen nainen rikkoi maailmanennätyksen pyörittämällä samanaikaisesti jopa 180 hulavannetta. Tämä uskomaton ennätys tallennettiin Los Angelesissa Griffith Parkin observatoriossa. Marawa pääsi tällä suorituksella siis Guinnessin ennätystenkirjaan. Videolla näemme Marawan, joka nostaa näppärästi lantiolleen huimat 180 värikästä vannetta, ja siitä ennätys sitten lähtee.

Marawa opettaa Los Angelesissa hulavanteen upeaa taitoa, pitää tunteja sekä esiintyy erilaisissa esityksissä. Tästä ei enää hulaopettaja parane! Katso video alta ja jaa kavereille! Tästä sitten kokeilemaan: rikkoontuisiko maailmanennätys? Ja ei kun hulavanteita ostamaan!

Osallistu keskusteluun