Lähde:Youtube


Myrsky kategorioita on viisi – miltä ne näyttävät käytännössä?

Ensimmäisessäkin kategoriassa on monelle jo tarpeeksi ellei jopa liikaa.

Viime aikoina myrskyt ovat olleet kovasti esillä mediassa. Tähän on ehdottomasti syynä muun muassa Yhdysvalloissa Teksasissa riehunut hurrikaani Harvey, joka on jättänyt taakseen suuren määrän tuhoa.

Maapallolla riehuu toisinaan erittäin kovia myrskyjä, joista me suomalaiset voimme ainakin toistaiseksi vain lukea lehdistä ellemme satu olemaan paikalla. Kuten useat tietääkin, myrskyjä on jaettu eri kategoriohin niiden voimakkuuksien mukaan. Katergorioita on viisi, joista ensimmäinen on ”lievin” ja viides kaikkein kovin ja tuhoisin.


Kaikissa katergoriossa tuuli puhaltaa erittäin kovaa, mutta tuulen kovuudella on suuri ero. Mikäli olet koskaan miettinyt, mitä eroa on myrskykategorioilla, niin seuraava video antaa siitä erinomaisen käsityksen.

Videolla on simuloitu myrsky ja sen eri voimakkuudet. Ensimmäinen voimakkuus on varmasti jo monille sen verran kova, että se jo riittäisi. Luonto on kuitenkin toisinaan hyvin armoton ja saattaa toisinaan yltää kaikkein voimakkaimpaan ja tuhoisimpaan luokkaan.

https://www.youtube.com/watch?v=JO-LXutALO8

Osallistu keskusteluun