Lähde:Youtube


Tämä nainen haluaa maailman suurimman pepun – katso, miltä hän näyttää nyt!

Kauneusleikkaukset ovat nykypäivää. Niistä on tullut muoti-ilmiö, josta on vaikea päästä eroon. Kauneusleikkauksilla voi parantaa kirjaimellisesti mitä tahansa ruumiinosia. Yleensä halutaan suurempi peppu, suuremmat rinnat ja suuremmat huulet.

Olemme nähneet jo monta ihmis-Barbieta, jotka ovat teettäneet rintaleikkauksia ja pepun suurennuksia. Tällä kertaa tapaamme ruotsalaisnaisen, joka haluaa maailman suurimman pepun. Natashalla on tällä hetkellä yli 200 cm ympärysmitalla varustettu peppu, kiitos kolmen brasilialaisen peppuleikkauksen.


Nyt Natasha haluaa vielä neljännen. Hänen amerikkalainen lääkärinsä on hyvin yllättynyt, ja sanoo, ettei ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Natashalla on jo nyt vaikeuksia istua ja nukkua. Vaikka hän urheilee, hän sanoo, että ei voi juosta, koska hänen peppunsa painaa liikaa. Hän aikoo teettää leikkauksen ilman implantteja, eli oman rasvansa turvin. Natasha siis syö paljon roskaruokaa saadakseen painonsa ylös. Natasha sanoo olevansa tyytyväinen päätöksiinsä ja sanoo rakastavansa itseään, vaikka hänen vanhempansa eivät hyväksy tätä.

Katso video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun