Lähde:Youtube


Mies eksyi aavikolle – selvisi kekseillä, oluella… ja omalla virtsallaan.

Yhdysvaltojen Arizonan osavaltio on yksi maan kuumimmista ja kuivimmista. Yhdysvaltalainen mies oli hiljattain jäänyt jumiin tänne Arizonan armottoman auringon alle erämaahan.

Mick Ohman oli matkalla Arizonassa sijaitsevaan kotikaupunkiinsa Phoenixiin. Yllättäen Bradshaw Mountainsin vuoriston alueella hänen autonsa meni epäkuntoon. Tienpätkä oli syrjäinen, joten mies päätti yrittää etsiä kenttää puhelimelleen kävelemällä ympäriinsä tuntikausia.

Ohmanilla oli eksyessään mukanaan melkein tyhjä vesipullo, kaksi olutta, pilalle mennyt voileipä sekä keksejä. Kun nämä loppuivat, miesselviytyi läheisen puron vedellä ja omalla virtsallaan.

- ILMOITUS -


Mies oli jättänyt autoonsa viestejä kertoen tilanteensa ja sen, mihin suuntaan hän oli lähtenyt. Hän jopa nauhoitti viestin puhelimeensa kuolemansa varalta, jossa kertoi rakastavansa siskojaan kovasti.

Mies vietti kaiken kaikkiaan 48 päivää erämaassa ennen kuin sai apua. Häntä tuli vastaan motocross-ajaja, joka vei hänet sairaalaan, jossa sai hoitoa ja viranomaisten apua. Motocrossin ajaminen erämaissa ja aavikoilla on tavallista Yhdysvalloissa, ja tänä päivänä yksi ajajista pelasti miehen hengen.

Mies sanoo kiitelleensä pelastajaansa vuolaasti. Onni onnettomuudessa, ja onneksi mies oli kekseliäs!

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=9n5kTw9vpJo

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun