Lähde:Youtube


Donald Trumpin kommentti laski Amazonin arvoa 5,7 miljardia dollaria – yhdellä twiitillä.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on saanut vastaan hyvin paljon kritiikkiä amerikkalaisilta ja muulta maailmalta, ja ehkä ihan syystäkin. Trumpin viime aikaiset teot ja kommentit ovat paitsi ärsyttäneet ihmisiä, jopa laskeneet markkinoita.

Donald Trump on kaivanut lyhyen uransa varrella itselleen jo monta kuoppaa aivottomien twiittiensä takia. Tammikuussa yhden tweetin takia Toyotan arvo laski 1,2 miljardia dollaria, ja juuri hiljattain Trump nykäisi saman tempun, tällä kertaa maalitauluna oli Amazon. Yksi Trumpin julkaisema twiitti pudotti Amazonin arvoa jopa 5,7 miljardia dollaria. Hieno homma, herra presidentti.


Trump on maailmalla tunnettu tökeröistä ja itsekeskeisistä  lausunnoistaan, ja tällä kertaa tyhmä tweetti otti osumansa Amazonin verkkokauppaan, josta on viime vuosina tullut yksi markkinoiden suurimmista verkkokaupoista. Trump kirjoitti Twitteriin, että Amazon tekee suurta hallaa veroja maksaville myymälöille ja että monia työpaikkoja tullaan menettämään.

Amazonin pörssikurssi sukelsi saman tien 1,2 prosenttia, mikä on dollareissa huimat 5,7 miljardia.

Tämä pistää miettimään, että kuinka paljon Trumpin Twitter -julkaisuista on median härnäämistä, ja kuinka paljon hänen oikeita ajatuksiaan.

Osallistu keskusteluun