Lähde:Youtube


Tältä näyttää maailman kallein mekko – mekko oli Marilyn Monroen.

Jos olet elänyt tällä planeetalla koko ikäsi, tiedät varmasti, kuka Marilyn Monroe oli. Jos et muuten, niin ainakin blondit hiukset ja valkoinen mekko ovat varmasti tuttuja.

Monroe on tunnettu monistakin asioista, paitsi muodin ja elokuvien saralta, tämä kaunotar lauloi synttärilaulun USA:n silloiselle presidentille, John F. Kennedylle 19. toukokuuta vuonna 1962. Esiintyessään presidentille Madison Square Gardenilla New Yorkissa, Monroella oli päällään mitä ihastuttavin mekko. Tämä kuuluisa mekko myytiin huutokaupassa hintaan 4,8 miljoonaa dollaria.


Mekko siirrettiin näytteille San Franciscon Ripley’s Believe It or Not! -museoon. Museossa sitä pääsee ihastelemaan kuka tahansa.

Jos haluat päästä näkemään tämän historiallisen mekon, pidä kiirettä, sillä mekko on esillä vain syyskyyn 9. päivään saakka. Mekko on 1900-luvun tunnetuin pophistorian asu, ja se merkitsee paljon paitsi sen edesmenneelle omistajalle ja entiselle presidentille, lisäksi Yhdysvalloille, ja on tärkeä osa historiaa.

Mekko on todella näyttävä kaikessa yksinkertaisuudessaan, ja sitähän pitäisi päällään vielä nykypäivän muodissakin. Olettaen siis että olisi varaa kulkea ympäriinsä lähes 5 miljoonan dollarin mekko päällään.

Osallistu keskusteluun