Lähde:Youtube


Laulaa kuin ammattilainen – ja hän on vain 8-vuotias!

Vuosien varrella olemme tavanneet monia lapsilaulajia, jotka hämmästyttävät meitä uskomattomilla laulutaidoillaan. Yksi viimeisimmistä lapsilaulajista, joka sai yleisön haltioihinsa, oli Heavenly Joy. Tällä kertaa tapaamme Angelina Jordanin.

Silloin tällöin laulun tähtitaivaalla syttyy uusi ja lumoava lahjakkuus. Laulajat, kuten Celine Dion, Madonna, Whitney Houston, Jennifer Hudson ja monet muut pitävät meidät pauloissaan vuosi toisen jälkeen. Mahtaako Angelina Jordan olla seuraava, joka ottaa koko maailman valtoihinsa?


Angelina Jordan on vasta 8 vuotta vanha laulaja, joka on saanut koko maailman pysähtymään. Tällä alla olevalla videolla näemme nuoren laulajattaren kesäkonsertin lavalla. Hänellä on päällään kaunis valkoinen mekko ja kukkakruunu. Kun hän valmistautuu laulamaan, on vaikea arvata, mikä uskomattomuus meitä odottaakaan. Angelinan ääni on aivan kuin kokeneella, vanhemmalla laulajalla. Hän laulaa kappaleen, Summertime, aivan kuin ammattilaisen ottein nuoresta iästään huolimatta. Tämä kappale on suorastaan hypnotisoiva, emmekä voi lopettaa katselua ja kuuntelua!

Katso uskomaton video alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun