Lähde:Youtube


Chuck Norris kävi Helsingissä – kuvasi Hese-mainoksen!

Monet ovat tulleet tutuksi Chuck Norrisin elokuvien ja meemien kanssa. Chuck Norris on kansainvälisesti tunnettu tähti, joka on tunnettu muun muassa kovisimagostaan. 

Tämä huippustara vieraili viime kerran Suomessa vuonna 1984 markkinoimassa yhtä elokuvaansa. Carlos Ray ”Chuck” Norris on esiintynyt hurjassa määrässä elokuvia, joihin kuuluvat muun muassa Hellhoung, Dodgeball, The Contender ja paljon muita. Tämä yhdysvaltalainen tähti sanoo pitäneensä Suomesta ensimmäisellä vierailullaan, ja että oli olo tulla takaisin. Tällä kertaa Chuck Norrisin kasvot ihmetyttivät Helsingin kaduilla, ja nyt syy supertähden vierailuun on selvinnyt.


Hesburger kehittää uutta sovellusta, jonka mainontaan he ovat palkanneet herra Norrisin. Norris kuvasi Hesen mainoksen Helsingissä hiljattain, ja valmis mainos on alla. Pätkä on lyhyt, mutta sitäkin vakuuttavampi! Norris sanoo videolla ”Herburger is Chuck Norris approved!”, ja se vetoaa takuulla jokaikiseen suomalaiseen. Tällä herralla ei pätkän kuvaamisessa tainnut nokka kauaa tuhista ja valmis mainos onkin lyhyydestään huolimatta upea.

Katso video Hesen mainoksesta alta!

Osallistu keskusteluun