Lähde:Youtube


Mielenkiintoinen pepputreeni – tällä naisella on peppua!

Pepputreeneistä on viime vuosina tullut supersuosittua etenkin naisten keskuudessa, ja yhä useammat naiset mielellään julkaisevat Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa videoita ja kuvia pepputreeneistään.

Yleensä kunnon pepputreeniin kuuluu paljon kyykkyjä ja niiden variaatioita, mutta tämä nainen on käyttänyt videolla hienosti hyväkseen erästä salin laitteista. Laitetta ei oikeaoppisesti tulisi käyttää näin, mutta mikäs siinä, kun kekseliäisyyttä riittää!


Videon nainen on nimeltään Avital Cohen. Ja kuten videolta voi nähdäkin, tämä nainen selvästi tietää, miten peppua harjoitetaan kunnolla. Hänen tiukat legginsinsä eivät jätä mitään arvailujen varaan. Naisella on selvästi hyvä tietotaito siitä, kuinka peppua kasvatetaan salitreenillä. Tämä videolla nähtävä treeni vaikuttaa sekä naisen peppuun, sisäreisiin että takareisiin.

Jos et ole ihan näin edistynt salitreenaaja, kannattaa kuitenkin aloittaa tavallisilla kyykyillä painoilla ja ilman, ja ehkä kysäistä personal trainerin neuvoa siitä, kuinka kasvattaa pyllyä. Hitaast, mutta varmasti saamme me muutkin naiset tällaisen takaliston.

Katso kuuma video alta ja jaa kavereille!

https://www.youtube.com/watch?v=BezGjAofHeQ

Osallistu keskusteluun