Lähde:Youtube


BBC:n säätoimittaja ei voi lopettaa nauramista – katso hulvaton video!

TV:ssä nähdään usein mitä hauskimpia ohjelmia, mutta kaiksta hauskinta on kyllä se, kun toimituksessa sattuu moka. Sitähän ei kukaan voi kieltää. Jokin aika sitten näimme BBC:n uutismokan, jossa taustalla nähtiin nainen, joka riisui vaatteitaan. Nyt näemme hieman toisenlaisen mokan. 

BBC:n säätoimittaja Louise Lear joutui kovaan paikkaan. Säätiedoituksen alkaessa Louisea nimittäin alkoi naurattaa aivan hervottomasti, eikä hän saanut pidettyä naurua kurissa toimituksenkaan aikana. Hänen kasvoiltaan nähdään, kuinka hän yrittää pidättää naurua minkä pystyy, mutta muutama tyrskähdys sieltä silti pääsee.

Louise nauraa niin hervottomasti, että kuulemme jopa uutisankkurin repeävän taustalla, kun Louise ei saa millään pidettyä itseään kurissa. Louise jatkaa tiedoittamista parhaansa mukaan, mutta eihän siitä loppupeleissä tule yhtään mitään.

- ILMOITUS -


Vaikka uutiset ovat yleensä vakava aihe, on hauska nähdä, että toimituksessakin osataan pitää hauskaa, ja ettei kaikkea oteta aina niin vakavasti.

Katso hauska video alta, ja yritä pitättää omaa nauruasi katsoessasi Louisen naurukohtausta! Jaa kavereille, jos se sai sinutkin hymyilemään!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun