Lähde:Youtube


Vaimolla oli kauhea päänsärky ja sanoi miehelleen Jussille että hän voisi mennä yksin juhliin

Vaimolla oli kauhea päänsärky ja sanoi miehelleen Jussille että hän voisi mennä yksin juhliin. Mies kieltäytyi, uskollinen aviomies kun oli. Mutta vaimo painosti ja sanoi että hän ottaa pari asperiinia ja menee sänkyyn, siinä ei ole mitään järkeä että miehen illan vietto pilaantuu vain siksi että hän ei pääse menemään.
Niin mies otti naamiaispukunsa ja lähti menemään. Kun vaimo heräsi ilman päänsärkyä noin tunnin sikeän nukkumisen jälkeen, ja oli vielä ilta varhain, hän päätti lähteä juhliin.

Kun mies ei tiennyt hänen naamiaispukuansa, niin hän ajatteli pitää hieman hauskaa katsomalla miehensä käytöstä kun hän oli yksin juhlissa. Niin hän oli pian juhlissa ja huomasi hetken kuluttua miehensä naamiopuvussaan liikkuen ympäri tanssilattiaa. Hän tanssi jokaisen nuorennaisen kanssa, nipistellen takamuksia ja suudellen heitä. Vaimo, joka oli tosi näyttävä nainen itsekin, käveli miehen luo. Mies näki hänet, mies jätti tanssipartnerinsa oman onnensa nojaan, omistautuen täysin hänelle.


Vaimo päätti antaa asioiden menevän niin pitkälle kun mies vain haluaisi, luonnollisesti koska tämä oli miehensä. Muutaman drinkin jälkeen mies kuiskasi pienen ehdotuksen naisen korvaan ja hän suostui.

Niin he menivät autojen luo ja rakastelivat intohimoisesti auton takapenkillä. Juuri ennen naamioitten riisumista puolelta öin, vaimo livisti ja meni kotia. Hän pisti naamiaispukunsa pois ja meni sänkyyn ajatellen minkälaisen selityksen miehensä antaisi käytökselleen.

Vaimo istui sängyssä lukemassa kun mies tuli kotiin, niinpä hän kysyi mieheltä kuinka juhlissa oli mennyt.
-”Ei siellä tapahtunut mitään erikoista, tiedät että minulla ei ole hauskaa kun sinä et ole mukana.”

Sitten vaimo kysyi
-”Tanssitko paljon?
-”En tanssinut kertaakaan! Kun tulin paikalle tapasin Veikon, Kallen ja pari muuta kaveria, niinpä menimme vierashuoneeseen ja pelasimme pokeria siellä koko illan.
– ”Sinä varmaan näytit typerältä kun istuit pelaamassa naamiaispuku päällä”, vaimo sanoi pilkallisella äänellä.

Siihen mies vastasi
-”Niin no, annoin pukuni veljelleni Jallulle ja hänellä oli ollut mahtava ilta” …

Osallistu keskusteluun