Lähde:Youtube

LÄHDECNN

Tässä tulee maailman rumin koira – katso kuva!

Jokainen rakastaa omaa koiraansa sydämensä kyllyydestä. Hyvin usein omista koirista otetaan mitä suloisimpia kuvia ja niitä julkaistaan jokaisessa sosiaalisen median kansavassa ylpeästi. Tällä kertaa näemme kuitenkin jotain aivan päinvastaista.

Kauneus on katsojan silmässä, niinhän sitä sanotaan. Mutta joskus näemme jotain niin rumaa, ettei sitä voi parhaalla tahdollakaan kutsua enää kauniiksi. Tällä kertaa näemme kuvan vuoden 2018 Maailman Rumin Koira -kilpailusta.


Zsa Zsa on Englannin bulldog, joka on saanut melkoisen omalaatuisen palkinnon. Se on kruunattu maailman rumimmaksi koiraksi. Kilpailu pidettiin Yhdysvaltojen Kalifornian osavaltiossa kesäkuun 23 päivä. Palkinnon lisäksi koira sekä omistaja, Megan Brainard, voittivat 1500 dollaria ja matkan New Yorkiin. Tässä on melkoisen hieno palkinto sekä koiralle että omistajalle!

Omaa koiraa rakastetaan joka tapauksessa, oli se sitten kasvoiltaan ruma tai kaunis tai uskomattoman suloinen. Kun Zsa Zsan kasvoja katsoo, niin onhan niissä jotain kiehtovaa, vaikka ne onkin kruunattu maailman rumimmiksi koirien kasvoiksi.

Katso kuva alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun