Lähde:Youtube


Linnanmäen Vekkula lopetetaan – voit ostaa Vekkulan osia huutokaupasta!

Suurin osa meistä on kuullut Helsingin kuuluisasta huvipuistosta, Linnanmäestä, joka rakennettin jo vuonna 1950. Tämä kaikkien rakastama huvipuisto on siis ollut olemassa jo melkein 70 vuotta!

Linnanmäki on jo usealle sukupolvelle tuttu huvipuisto, joka sijaitsee Helsingin Alppiharjussa. Linnanmäen omistaa Lasten Päivän Säätiö, ja se on rakennettu ikoniselle Vesilinnanmäelle, joka sai nimensä sen huipulla sijaitsevista vesisäiliöistä. Ne ovat vieläkin paikallaan, mutta eivät ole enää alkuperäisessä käytössään.


Vekkula on yksi Linnanmäen suosituimmista laitteista. Lintsillä sijaitsee noin 40 eri laitetta, joista Vekkula on suosituimpien kärjessä. Vekkulassa on vieraillut noin 400 000 kävijää vuosittain. Vekkula sopii lähes kaikille ja kaiken ikäisille. Nyt tämä ikoninen, vuonna 1961 avattu Vekkula suljetaan ja sen tilalle rakennetaan uusi. Jos olet Vekkulan fani, niin pääset kuitenkin nauttimaan vielä vanhasta Vekkulasta – jos ostat sen kaikki osat huutokaupasta.

Huhujen mukaan Vekkulan osia kaupataan Huutokaupat.comissa joulukuun aikana. Tuotot menevät hyväntekeväisyyteen. Nyt voit siis ostaa itsellesi lempparilaitteesi Vekkulasta ja laittaa vaikka omaan olohuoneeseen.

 

Osallistu keskusteluun