Lähde:Youtube


Tämä venäläismalli sanoo olevansa 100% luomu – uskotko tätä puhetta?

Plastiikkakirurgiasta on alkanut tulla melkoisen yleistä touhua ympäri maailmaa. Etenkin Yhdysvaltojen Los Angeles on plastiikkakirurgian luvattu maa. Jopa hyvin tunnetuksi tullut Kim Kardashian ja hänen kuuluisa takapuolensa on läpikäynyt miljoonien edestä kauneusleikkauksia. 

Ei plastiikkakirurgiassa sinänsä mitään häpeää olekaan, mutta mitäs sitten, kun väitetään veitsen alla olemista täysin luomuksi? Tällä kertaa tapaamme Los Angelesissa asuvan venäläisen mallin, Anastasiya Kvitkon. Hänellä on 63cm vyötärö, mutta sellaiset kurvit vyötärön alla ja yllä, että Kim K:kin alkaisi olla kateellinen.


Nainen sanoo, että hänen tavoitteenaan on tulla kuuluisammaki kuin Beyonce ja Kardashianin siskot. Naisella onkin jo 8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, mikä on melkoinen määrä pelkästään nakukuvilla tuodulle kuuluisuudelle. Anastasiya sanoo, että hän ihailee brasilialaisia kurveja, mutta että amerikkalaisten tyttöjen kanssa kannattaa olla varovainen, koska monet ovat käyneet leikkauksissa. Hän kuitenkin väittää itse olevansa 100% luomu. Peppu ja yläosa näyttää kuvista päätellen kuitenkin sanovan toisin.

Uskotko hänen olevan luomua?

Osallistu keskusteluun