Lähde:Youtube


Tämä paahdin tekee ruokailusta mielenkiintoista: Jeesuksen kuva paahtoleipiin!

Kaikenlaisia ideoita ja uutuuksia keksitään jatkuvasti aina leijuvista lampuista viinikalentereihin, ja nyt on keksitty hieno lahja joulunpyhiä varten.

Meg Sheehan, newyorkilainen 32-vuotias nainen, kävi eräänä päivänä keskustelua kaverinsa kanssa naisesta, joka luuli nähneensä Neitsyt Marian paahtoleivässään, ja myi tämän leivän jopa 28 000 USA:n dollarilla Ebayssa vuonna 2004. Meg ajatteli, että jos ihmiset ovat näin epätoivoisia saadakseen uskonnollisen kokemuksen, että he haluavat maksaa siitä rahaa, niin mikä ettei!


Hän keksi paahtimen, joka paahtaa Jeesuksen kuvan paahtoleipään. Paahtimesta tuli nopeasti hitti, ja sitä esiteltiin monella nettisivulla hyvänä lahjaideana, ja Brooklynissä sitä käytettiin jopa parissa kaupassa houkutuksena nälkäisille shoppaajille.

Meg sanoo, että idea tuli hänelle aivan yllättäen, ja että hänen kumppaninsa, joka on hänen paras ystävänsä, on auttanyt häntä koko prosessin ajan. Hän nimesi paahtimen ”Grilled Cheesus” -paahtimeksi, ja vuonna 2009 se sai ilmaa siipiensä alle.

Melko hieno idea! Tämän saa Amazonista, Ebaysta ja Walmartista noin 50 dollarilla. Siitä lahjaa kavereille ja perheelle!

Osallistu keskusteluun