Hoi naiset! Nyt voitte paikantaa kikkelikuvan lähettäjän.

Tutkimus osoittaa, että miehet rakastuvat ja harrastavat seksiä käyttämällä sovelluksia ja nettideittailua useammin kuin naiset. Match.com sanoo, että miehet rakastuvat 3,3 kertaa keskimäärin, kun taas naiset 2,3 kertaa.

Ja miehet 73 prosenttisesti päättävät seksiä harrastamalla, ovatko he rakastuneet vai eivät. Vaikka naiset eivät rakastu yhtä helposti seksiä harrastamalla, tämä sukupolvi hyppää lakanoiden väliin kuitenkin helpommin kuin edellinen.


5 500 miehen tutkimus paljasti, että suurin osa haluaa naisten tekevän aloitteen, mutta naiset taas pelkäävät olevansa liian tyrkkyjä. Vain 29 % naisista suutelee miestä ensimmäisenä ja 13 % pyytää miehen numeroa.

Mutta lähes puolet miehistä sanoivat lähettävänsä kikkelikuvia naisille. Ja yli puolet naisista sanoivat vastaanottaneensa kikkelikuvan sitä pyytämättä.

 

Nyt naiset voivat kuitenkin paikantaa kikkelikuvien lähettäjän. Dickpiclocator.comin kautta naiset voivat ladata kuvan ja saada tietoonsa, mistä kikkeli on kotoisin. Tämä toimii silloin, jos kuvanotto hetkellä kamerassa on ollut GPS-paikannin päällä. Jos kuva on otettu puhelimella, niin tämä on yleensä tilanne. Paitsi tietysti, jos mies on ottanut netistä kuvan ja esittelee sitä omanaan.

Kokeilkaa pois, naiset! Se toimii!

Osallistu keskusteluun