Lähde:Youtube


Koditon mies etsi kaksi päivää laukun omistajaa – onnistui tehtävässään!

Näinkö se on – mitä köyhempi, sitä ystävällisempi?

Tavaroiden hävittäminen on aina ikävää ja jos kyseessä sattuu olemaan käsilaukku, on tilanne vielä tuskallisempi. Hiljattain 20-vuotias Daisy Owen onnistui vahingossa hävittämään käsilaukkunsa Boltonissa Britanniassa.

Owen kertoo, että hänen laukussaan oli kaikki tärkeät asiat, kuten muun muassa lompakko, kotiavaimet ja iPhone. Toivottaman tuntuinen tilanne sai kuitenkin erittäin yllättävän käänteen, kun koditon mies nimeltä Paul Calderbank sattui löytämään Owenin käsilaukun pubin ulkopuolelta.


Calderbank päätti ottaa tehtäväkseen löytää laukun omistajan ja alkoikin pysäyttelemään ihmisiä ja kyselemään heiltä tuntisivatko he 20-vuotiaan Owenin. Mahdottomalta kuulostava tehtävä sai kuitenkin tuulta purjeisiin, kun Calderbank onnistui pysäyttämään Owenin ystävän.

Tämän jälkeen Calderbank sai annettua käsilaukun Owenille muutaman tarkentavan kysymyksen jälkeen. Calderbank kertoo, että hän tuskaili 48 tunnin verran siitä syystä, että joku näkisi hänet käsilaukun kanssa ja luulisi sen olevan varastettu.

Owen halusi palkita Calderbankin esimerkillisestä teostaan, joten hän päätti laittaa pystyyn rahakeräyksen Gofundme.comissa. Tällä hetkellä ihmiset ovat lahjoittaneet rahaa noin 1300 puntaa eli noin 1460 euroa. Tavoitteena on saada Calderbankille rahaa asuntoon.

1. Paul Calderbank

2. Daisy Owen

Osallistu keskusteluun