Lähde:Youtube


Sään ennustaja yöpöydällesi – parempi kuin puhelimesi sääsovellus!

Teknologia jaksaa edelleen yllättää ja hämmästyttää meitä kaikkia. Teknologia kehittyy vuosi vuodelta enemmän, mutta entäs sitten, kun vanhan ajan keksinnöistä on tehty modernit versiot? Tällä kertaa näemme säänennustajan, joka on parempi kuin iPhonesi tai Androidisi!

Kaikki haluavat tietää, millaista säätä on odotettavissa. Nimittäin onhan se tärkeää tietää, että otetaanko töihin mukaan sateenvarjo vai ei. Monilla on puhelimessaan sovellus, joka kertoo, millaista säätä on odotettavissa, mutta nyt näemme teknologiaa, joka on luotettavampi kuin puhelimen sovellus.


Tällainen pöydälle laitettava myrskypilvi kertoo, millaista säätä on odotettavissa. Hauskaa on, että tätä teknologiaa käytettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1831. Ja me olemme vain istuneet tällaisen hienon teknologian päällä kuin kanat!

Alemmissa kuvissa näkyy, että miltä pilvi näyttää silloin, kun mitäkin säätä on odotettavissa. Tämä pilvi maksaa vain reilu 39 dollaria, eikä sitä tarvitse laittaa verkkovirtaan kiinni. Firebox -sivustolta löytyy vaikka mitä hauskaa heille, joilla on jo kaikkea!

Osallistu keskusteluun