Lähde:Youtube


Nuole itseäsi! Naamatikkarit tulevat!

Teknologia mahdollistaa vaikka mitä aina elekroniikasta ruokiin asti. Ruoista on etenkin viimeaikoina tullut mitä suurin Instragram -hitti, kun ihmiset luovat uskomattomia ruoka-annoksia, kahvitaidetta ja vaikka mitä.

Tämä keksintö saa kustomoidut avaimenperät näyttämään ihan lepsuilta. Tämä yhtiö nimittäin valmistaa oikean ihmisen pään kokoisia tikkareita – ja aivan täysin kustomoituna. Jos haluat kätesi (ja kielesi) käsiksi tällaiseen tikkunekkuun, sinun tulee lähettää yritykselle kuva omista kasvoistasi pienen kuvauksen kera. Kyseessä ei tarvitse edes olla omat kasvosi, vaan voit tilata kaverin kasvot tikkarissa tai vaikka julkkiksen kasvot nuoltaviksi.


Tilauksen valmistuimisessa menee 10 päivää (Suomeen) ja tämä herkullinen yllätys maksaa noin 56 dollaria. Tämä on siis hieman alle 50 euroa. Makuna tälle tikkarille on tuttifrutti, ja kaikki tikkarit valmistetaan täysin käsityönä.

Tässä on mitä uskomattomin lahja kaverille, jolla on jo kaikkea! Siitä tilaamaan! Näitä tikkareita voi tilata täältä! Mitä mieltä olet? Tilaisitko tällaisen tikkarin itsellesi tai kaverillesi? Makoisa ylläri!

Osallistu keskusteluun