Lähde:Youtube


Nainen kihloissa kummituksen kanssa – harrastanut seksiä yli 20 kummituksen kanssa!

Meitä on jokaiseen junaan, eikös se niin mene? Amethyst Realm on 30-vuotias nainen, joka on kotoisin Englannista. Hän tekee töitä henkien parissa ja on kuulemma jopa harrastanut seksiä yli 20 kummituksen kanssa. Mutta nyt hän on mennyt kihloihin yhden sellaisen kanssa.

Harvat edes uskovat kummituksiin, saati menisivät kihloihin sellaisen kanssa. Amethyst kuitenkin sanoo, että hän tapasi rakastettunsa ollessaan työmatkalla Australiassa. Ollessaan kävelyllä hän tapasi yhtäkkiä hengen, joka seurasi häntä jopa lentokoneeseen saakka. Amethyst sanoo tämän olevan harvinaista, sillä yleensä henget pysyvät vain yhdessä paikassa. Hän ei myöskään etsinyt tällöin parisuhdetta, eikä uskonut kummituksen kanssa seurustelemisesta tulevan mitään. Toisin kuitenkin kävi.


Hän oli seurustellut kummituksen kanssa jo 9 kuukautta, kunnes kummitus eräänä päivänä kosi häntä heidän ollessaan treffeillä. Amethyst sanoo kuulleensa hengen äänen ensimmäistä kertaa tämän kosiessa häntä. He eivät ole vielä puhuneet tarkemmin häiden suunnittelusta, mutta hän epäilee häistä tulevan suuren.

Uskotko sinä kummituksiin?

Osallistu keskusteluun