Lähde:Youtube


Dildotestaukseen jonotettiin kadulla New Yorkissa – lounastauon orgasmit!

Elokuun 11. brittiläinen seksileluyritys Hot Octopuss avasi The Changing Room: By Queen Beein, kaksipäiväisen pop-up kaupan, jossa New Yorkin naiset pääsevät keskustelemaan seksiterapeutin kanssa ja kokeilemaan hänen vinkkejään saman tien ilmaisella dildolla. 

Kun naiset astuvat salonkiin, he pääsevät ensin keskustelemaan seksiterapeutin ja ”orgasmistylistin” Diana Baronen kanssa. Keskustelun jälkeen naiset pääsevät kokeilemaan vinkkejä ihan itse: he laittavat päälleen aamutakin ja livahtavat pukuhuoneeseen, jossa saavat rauhassa kokeilla Hot Octopussin Queen Bee dildoa. Jos naiset pitävät dildosta, he saavat pitää sen. Dildo on vedenkestävä ja maksaa noin $149 dollaria. Tosin sitä ei tiedetä, että kuinka tämä dildo eroaa Gwyneth Paltrowin $15 000 dollarin arvoisesta kultaisesta dildosta.


 

Hot Octopuss -brändi toi markkinoille ensimmäisenä miehille tarkoitetun vibraattorin, ja nyt se haluaa auttaa naisia tuntemaan elämänsä orgasmit. Kaikki palvelut tässä salongissa olivat naisille ilmaisia, mutta naisten tuli varata aika itselleen salongista etukäteen. Tämä kertoo kuinka suosittua tämä masturbointitapahtuma on. New Yorkin naiset olivat takuulla haltioissaan! Saataisiinkohan Suomeenkin jotain tällaista? Kokeilisitko?

Osallistu keskusteluun