Lähde:Youtube


Uusin villitys: tuoksuvat tatuoinnit!

Vaikka siirtotatuoinnit ovat olleet hitti jo monta vuotta etenkin lasten keskuudessa, Tattly on vienyt tämän pelin uudelle tasolle.

Brooklynissä vuonna 2011 perustetty Tattly perustettiin Tina Roth Eisenbergin toimesta. Tina on graafinen suunnittelija, ja viimeisen 6 vuoden aikana tatuoinnit ovat edistyneet 15:sta tatuoinneista lukemattomiin. Tina on aina halunnut olla edellä aikaansa, ja onkin viimeisenä tempauksenaan keksinyt tatuoinnit, joissa on tuoksu.


Vincent Jeannerot, ranskalainen suunnittelija, suunnitteli nämä hajustetut kukkatatuoinnit. Tatuoinnit tuoksuvat oikeilta kukilta! Tina valitsin Vincentin suunnittelemaan tatuoinnit nähtyään hänen Intagramin täynnä ihania vesivärimaalauksia.

Agilex -yritys, joka valmistaa tuoksuja, lähti tähän kokeiluun mukaan, josta Tina on hyvin kiitollinen, sillä näyttää siltä, ettei kukaan muu markkinoilla tarjoa hajustettuja tatuointeja.

Tatuointeja on monia vaihtoehtoja aina yriteistä kukkiin, ja ne kaikki tuoksuvat yhtä hyvälle. Vaikka et olisikaan tatuointien fani, saatat silti haluta itsellesi tällaisen ihanalta tuoksuvan tatuoinnin, joka saa takuulla ihmiset ihmettelemään.

Näitä tatuointeja saa tilattua Tattlyn sivuilta tai Amazonista. Hinnat ovat noin 18 dollaria näille kukkatatuoinneille, ja noin 10 dollarila muille.

Osallistu keskusteluun