Lähde:Youtube

LÄHDEUPI

Normipäivä varkailla – vajan varastamiseen tuli mutkia matkaan

Ei ole mitään, mikä ei olisi varkaiden silmissä.

Rehellisen työn raatajien lisäksi maapallolla on myös hurja määrä erilaisia varkaita. Yleisimpiä heistä taitaa olla ihmisten kodeissa käyvät varkaat sekä myymälävarkaat. Varkaita on kuitenkin joka lähtöön ja heille kelpaa mikä tahansa koosta riippumatta.

Hiljattain edellä mainittu väite sai näyttöä, kun Yhdysvalloissa Mainessa varkaat yrittivät häikäilemättömästi varastaa vajaa. Onneksi vajan varastaminen jäi tällä kertaa kuitenkin yritykseksi, kun kolme miestä jäivät kiinni.


Monet varkaat toimivat hyvinkin järjestelmällisesti ja viisaasti, mutta tällä kertaa näin ei välttämättä voida sanoa. Varkaat nimittäin vetivät vajaa perässään pick-up -autolla ja vajan alla ei ollut minkään sortin kärryä.

Varkaiden touhu herätti sivullisten kiinnostuksen ja poliisit soitettiin paikalle. Kun poliisit saapuivat vaja oli keskellä tietä siten, että se peitti puolet tiestä.

Tällä hetkellä Matthew Thompson, Timothy James ja Robert Breton ovat pidätettyinä ja he pääsevät vapaiksi 5000 dollarin takuita vastaan.

Kuva tilanteesta:

Osallistu keskusteluun