Lähde:Youtube


$3000 hoito antaa sinulle vatsalihakset – ihan ilman kuntoilua!

Urheileminen on monille tärkeä osa omaa elämää. Urheilemalla pidetään oma kroppa kunnossa ja pysytään terveenä. Monet urheilevat pudottaakseen painoa ja tullakseen timmimpään kuntoon. Kaikilla ei kuitenkaan ole kärsivällisyyttä käydä salilla ja urheilla niin paljon, että he saisivat vatsalihakset luonnollisesti.

Mutta teknologia on ilmeisesti tuonut ratkaisun tähänkin ongelmaan. Nyt nimittäin Amerikassa voi saada itselleen $3000 maksavat vatsalihakset ja pepun kaupan päälle. Tällä alla olevalla videolla näemme jakson ohjelmasta The Plastics, jossa 23-vuotias nainen käy 2 viikon ajan kaksi kertaa viikossa hoidattamassa vatsalihaksiaan.

Tämä kone toimii elektromagneettisilla shokeilla, jotka vastaavat 20 000 vatsalihasliikkeen tekemistä. Lisäksi koje myös polttaa ylimääräistä rasvaa. Vaikka tämä nainen liikkuu aktiivisesti ja syö terveellisesti, se ei kuulemma ole antanut hänelle vielä hänen haluamiaan tuloksia.

- ILMOITUS -


Kahden viikon jälkeen hän voikin jo nähdä ihan mukavan tuloksen! Mutta olisiko hän voinut saada saman tuloksen käymällä salilla näinä päivinä?

Katso mielenkiintoinen video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun