Lähde:Youtube


10 kummallista paikkaa maan päällä, joita tiede ei pysty selittämään.

Maailma on täynnä kummallisia asioita. Joitakin selittämättömiäkin asioita tapahtuu maan päällä. Hassua on kuitenkin se, että tiedemiehetkään eivät osaa selittää näitä kummallisuuksia. Elämme planeetalla, jolla on vielä paljon salaisuuksia!

Tällä alla olevalla videolla näemme 10 paikkaa, jotka ovat niin kummallisia, etteivät tiedemiehetkään osaa selittää, miksi ne ovat sellaisia. Olet varmasti kuullut Bermudan kolmiosta? Mutta tiesitkö, että niitä on kaksi? Toinen on Etelä-Amerikassa, toinen Aasiassa. Ja tähän kolmioon eksyvät laivat eivät palaa takaisin.


Siperiassa on kivimuodostuma, joka näyttää aivan meteoriitiin kraaterilta, mutta ei ole sitä. Paikalliset sanovat sen olevan pahan koti. Jokainen, joka menee kivimuodostumalle, alkaa käyttäytyä hassusti tai jopa kuolee. Edes puut eivät kasva siellä.

Namibian aavikolla on keijualueita. Ne ovat ympyrän muotoisia alueita ympäri aavikkoa, jolla ei kasva mikään. Paikalliset uskovan sen olevan lohikäärmeen tekosia.

Norjassa sen sijaan on paikka, jossa nähdään kummallisia valoja. Jotkut ovat jopa väittäneet niitä ufoiksi. Valot liikkuvat joskus nopeasti, joskus hitaasti.

Katso alla oleva video näistä kummallisista paikoista ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun