Lähde:Youtube


Saksalainen Martina Big on kuuluisa kauneusleikkauksistaan… ja rotunsa vaihtamisesta.

Saksalainen Martina Big on tullut maailmalla kuuluisaksi hyvin monista kauneusleikkauksistaan, joista suurin ja näkyvin ovat hänen supersuuret rintansa. 

Martina oli ennen kauneusleikkauksiaan kaunis, blondi saksalainen nainen. Hän päätti kuitenkin kauneusleikkauksilla saavuttaa Pamela Andersonin kurvit, ja hän näin ollen käytti satoja tuhansia kauneusleikkauksiin, joihin kuuluivat esimerkiksi rintojen suurennus, Botox ja rasvaimuja. Tämän kaiken jälkeen Martina kuitenkin aloitti toisen muutoksen, nimittäin ihonvärinsä muuttamisen.


Martina halusi vaihtaa rotuaan. Maury haastatteli häntä The Maury Showssa liittyen transrotuun, ja vastaukset olivat mielenkiitoisia. Martinassa on hädin tuskin mitään jäljellä tästä blondista naisesta. Hän on nyt värjäyttänyt ihonsa tummaksi ja jopa värjännyt hiuksensa mustiksi, kihartanut ne ja ottanut hiuspidennykset ja identifoi itsensä nyt afrikkalaisena. Hän sanoo, että haluaa mennä Afrikkaan, sillä hän “on kuullut että ruoka on hyvää”, ja tälle tokaisulle afrikas-amerikkalainen katsomo nauroi. Martina ei kuitenkaan yritä loukata ketään muodonmuutoksellaan.

Martinan muodonmuutos on ollut melkoinen. Katso hänen haastattelunsa alla olevalta videolta!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun