Lähde:Youtube


40 vuotta sitten mies pyöräili Intiasta Ruotsiin – lue uskomaton rakkaustarina!

Jos joku vieras kertoisi sinulle, että heidän tarkoituksenaan on mennä naimisiin kanssasi, se saattaisi hieman kummastuttaa ja hämmästyttää. Ja ehkä pelottaakin. Ruotsalaista Charlottea tämä ei kuitenkaan hätkäyttänyt silloin, kun hänen rakkaustarinansa alkoi 40 vuotta sitten.

Intialainen Pradyumna Kumar Mahanandia syntyi vuonna 1949 ”koskemattomana” Intiassa. Hänelle annettiin ennustus, että hän tulisi menemään naimisiin ulkomaalaisen naisen kanssa, joka on horoskoopiltaan härkä ja joka omistaa metsän. Mies ei olisi voinutkaan uskoa, kuinka todeksi tämä ennustus muuttui.


Vuonna 1975 joulukuussa mies tapasi Intiassa ruotsalaisen Charloten. Mies toimi tällöin katutaiteilijana ja pyysi saada piirtää kuvan kauniista Charlotesta, jonka silmät lumosivat miehen täysin. Ensimmäinen kuva ei onnistunut, joten Charlotte palasti miehen luo vielä kaksi kertaa uudestaan. Mies kertoi tällöin Charlotelle, että hänen kohtalonsa oli mennä tämän kanssa naimisiin.

Charlotte ei kuitenkaan pelästynyt, vaan vietti miehen kanssa 2-3 viikkoa ennen palaamistaan Ruotsiin. 1,5 vuotta myöhemmin mies myi kaiken omistamansa ja osti polkupyörän. Hän pyöräili koko matkan Intiasta Ruotsiin tapaamaan Charlottea. Vaikka mies oli epäileväinen, hän uskoi ennustukseen ja se tuli toteen: Charlotte meni miehen kanssa naimisiin ja he ovat olleet yhdessä jo 40 vuotta!

Osallistu keskusteluun