Lähde:Youtube


Vauva kakkaa vaippaansa yllättäen – katso koiran hulvaton reaktio!

Vauvat ovat suloisia pieniä ihmisiä, joiden metkuilut saavat kaikki nauramaan ja takuulla hyvälle tuulelle, oli päivä millainen hyvänsä. Ja kun vauvat ja koirat laitetaan samalle videolle, tulos on jotain todella hauskaa ja hellyyttävää. 

YouTube on täynnä videoita koirista ja vauvoista yhdessä, ja ne ovat jotain uskomatonta katseltavaa. Koirat ja vauvat luovat uskomattoman tiimin, kuten videolta voi nähdä. Tämä alla oleva video on katsottu jo yli 13 miljoonaa kertaa ja syystäkin, se on nimittäin hulvattoman hauska. Onneksi tämän vauvan vanhemmat olivat tarkkana ja kamera kädessä tämän hauskan hetken sattuessa.

Vauva istuu nojatuolissa perheen pienen koiran kanssa, ja molemmat ovat kovin suloisia istuessaan tuolilla yhdessä. Yhtäkkiä tapahtuu jotain, jonka jokainen äiti tunnistaa jo vauvan ilmeestä, nimittäin vaippaan kakkaaminen ja sitä seuraava lemu. Tässä projektissa ei kauaa vauvalla nokka tuhissut, mutta se, miten koira tähän reagoi, on jotain hulvattoman hauskaa! Katso videolta koiran huvittava reaktio tähän tapahtumaan ja jaa video kavereillesi!

- ILMOITUS -


 

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun