Lähde:Youtube


Toshi elää nukkena – jopa hänen polvensa on tatuoitu nuken polviksi!

Olemme tavanneet jo monta ihmistä, jotka haluavat elää elämäänsä nukkena tai Barbiena. Olemme tavanneet esimerkiksi suomalaisen Amandan, joka elää Barbie-nukkena. Tämän lisäksi esimerkiksi eräs venäläinen nainen on yksi ensimmäisistä ”elävistä Barbiesta”.

Emme tiedä, mistä tämä nukkevillitys on oikein saanut alkunsa, mutta olemme tavanneet jo hyvin monia ihmisiä, jotka ihailevat nukkeja. Tällä kertaa tapaamme New Yorkin Brooklynissä asuvan Toshin, joka on elävä ”taidenukke” omien sanojensa mukaan.


Toshi on kotoisin Pennsylvaniasta, jossa hänen lookkiaan ei arvostettu, joten hän päätti muutta New Yorkiin, jossa kaikki on mahdollista. Toshilla menee noin 3 tuntia päivässä oman meikkinsä ja asujensa valitsemiseen. Tämän lisäksi Toshi on tatuoinut nuken polvet itselleen, jotta hän voi jatkaa nukkeimagoaan silloinkin, kun hänellä ei ole meikkiä eikä huimia asusteita. Toshin ystävät tukevat häntä hänen lookissaan.

Tässä on todellakin värikäs ja huima elävä nukke, joka vetää vertoja kaikille muille! Katso video Toshista alta ja jaa kavereille!

Osallistu keskusteluun