Lähde:Youtube


Pään yläpuolella leijuva sateenvarjo on nyt nykypäivää! Käyttäisitkö?

Oletko koskaan miettinyt, että kuinka helppoa olisi kävellä sateella ympäriinsä, jos varjosta ei tarvitsisi pitää kiinni? No, kiitos teknologian huiman kehityksen, se on nyt mahdollista! Tai ei ihan vielä, mutta vuonna 2019 kylläkin!

Monet herrasmiehet kannattelevat sateenvarjoa rakkaansa pään päällä sateella, mutta kohta tämä herrasmiesmäinen tapa on historiaa. Kiitos Free Parasolin, vuonna 2019 sateenvarjoa ei tarvitse kannatella enää itse.

Free Parasol on japanilainen keksintö. Se kulkee dronen voimalla ja siinä kestää virta noin 20 minuuttia. Seuraavien parin vuoden aikana keksijät sanovat tekevänsä kojeesta kevyemmän ja he lisäävät akun kestoa yhteen tuntiin. Tällä hetkellä keksintö tulee maksamaan noin $275. Tosin on olemassa joitakin lakeja siihen, missä droneja voi lennättää, joten sateenvarjoja tulee todennäköisesti käytettämän vain yksityisalueilla, kuten yksityisillä golfkentillä. Sekin tietysti helpottaa elämää melkoisesti!

- ILMOITUS -


Ehkä joskus tulevasuudessa näitä varjoja käytetään ihan yleisillä jalkakäytävillä? Ja ehkä tulevaisuudessa ne eivät ole ihan näin äänekkäitä?

Käyttäisitkö sinä tällaista? Katso video alta ja jaa kavereille!

HAUSKIMMAT PLAYER

Osallistu keskusteluun